Deelnemers 2010

Ook meedoen aan Ven2-4Cancer in 2010?

Vier keer de Mont Ventoux beklimmen is een ware beproeving. En daarom doen we het ook! Want juist omdat wij iets heel bijzonders doen, zijn sponsoren bereid om ook iets heel bijzonders te doen, namelijk meer te sponsoren dan ze normaliter zouden doen. En daarmee maximaliseren we de opbrengst voor het goed doel. Met in onze gedachten al die strijders tegen kanker, die een nog veel zwaardere beproeving moeten doorstaan.

Binnenkort volgt meer informatie over de opzet van Ven2-4Cancer 2010. Deze zal grotendeels overeenkomen met Ven2-4Cancer 2009.

Hier vind je meer informatie over de eerste editie van Ven2-4Cancer in 2009, waaronder persoonlijke verhalen van deelnemers, impressies van de deelnemerbijeenkomsten en het verloop van het evenement en de klim.

Je kunt meedoen als individuele deelnemer (voor minimaal 4 beklimmingen) of als estafetteteam voor minimaal 4 estafettebeklimmingen als team. Je mag daarbij zelf kiezen hoe je dat als team invult, als je maar met het team met tenminste 1 fiets de gehele route fietsend aflegt en dus minimaal 4 keer fietsend naar boven gaat.

Voorwaarden voor deelnemers in 2010:

  • Deelnemen kan door 125€ inschrijvingsgeld te storten op rekeningnummer 001-6027975-83. Een set gepersonaliseerde Ven2-4Cancer wielerkledij (broek en shirt) én bevoorrading tijdens het evenement zijn inbegrepen.
  • Elke deelnemer zet zich in voor het verzamelen van minimum 500€ sponsoring. Ven2-4Cancer ondersteunt de deelnemers bij het werven van fondsen.
  • Sponsors kunnen hun bijdrage rechtstreeks storten op het rekeningnummer 430-0284441-28 van de Vlaamse Liga tegen Kanker, met vermelding van de code 110-203-183. De rekening is van het ‘Kom op tegen Kanker-Ven2-4Cancer-fonds’ en wordt beheerd door ‘Kom op tegen Kanker’. Wij garanderen dat 100% van het bedrag daadwerkelijk ten goede komt aan het goede doel.
  • Elke sponsor van meer dan 30€ krijgt een fiscaal attest. Wil u een specifieke renner of team sponsoren, vermeld dan na de code de naam van de deelnemer.
  • Elke deelnemer kan zijn persoonlijk verhaal en een foto beschikbaar stellen om op de Ven2-4Cancer-website te plaatsen.
  • Elke deelnemer levert zijn of haar medische verklaring in (vragenlijst Lausanne).
  • Het is geen verplichting om de berg vier keer te beklimmen, het moet een streefdoel zijn (in 2009 haalde 28% van de deelnemers de vier beklimmingen).
Extra voorwaarden voor de teams:
  • Het team zet zich gezamenlijk in voor het verwerven van de fondsen. De minimum sponsorbijdrage is 500€ vermenigvuldigd met het aantal leden van het team.
  • Teams kunnen zich op de website zowel als team of als individueel voorstellen. De teamleider draagt zorg voor de communicatie tussen zijn team en de organisatie Ven2-4Cancer en zorgt dat het team tijdig aan de voorwaarden voldoet.

Om je aan te melden of voor meer informatie, mail met Didier de Rycke.

Advertenties