Ven2-4Cancer steunen

U kunt onze actie steunen door een door u gekozen bedrag over te maken op:

Rekeningnummer 430-0284441-28.
Op naam van de Vlaamse Liga tegen Kanker.

Wij verzoeken u in de mededeling de code 110-203-183 te vermelden. Wilt u een specifieke renner of team sponsoren, dan kunt u achter de code de naam van de deelnemer vermelden.

De rekening is van het Kom op tegen Kanker Ven2-4Cancer fonds. Het wordt beheerd door Kom op tegen Kanker. Wij garanderen dat 100% van het bedrag daadwerkelijk ten goede komt aan het goede doel. Zie ook ons anti-strijkstok beleid.

Buitenlandse betalingen kunnen volgende gegevens gebruiken:

IBAN: BE37 4300 2844 4128
BIC: KREDBEBB
(kies voor betaaloptie ‘kosten delen (SHA)’ voor een kosteloze transactie binnen de EER)

Fiscale aftrek

Indien uw donatie op bovenstaand rekeningnummer 40 euro is of meer  ontvangt u van de Vlaamse Liga tegen Kanker een fiscaal attest. Dit kunt u gebruiken voor fiscale aftrek.

Ook voor sponsoring vanuit het buitenland is fiscale aftrek wel degelijk mogelijk. Afgelopen januari is er een arrest gewezen aangaande fiscale aftrekbaarheid voor buitenlandse bedrijven en particulieren die doneren aan een erkend doel in een ander land. Conclusie van arrest is is dat iedereen die binnen de EU woont een donatie/gift mag doen aan een in een ander land of eigen land erkende goede doel instelling.

Dit is mooi nieuws voor buitenlandse sponsoren van Ven2-4Cancer. Dus bijvoorbeeld Nederlandse deelnemers kunnen sponsoren werven in Nederland voor Ven2-4Cancer en kunnen op basis van dit arrest gewoon hun fiscale aftrek behouden in hun eigen land.

Meer informatie te vinden op:

http://curia.europa.eu/jurisp/cgi-bin/form.pl?lang=NL&Submit=rechercher&numaff=C-318/07

Of bekijk dit artikel van de gerenommeerde Belgische advocaat Rik Deblauwe over internationale liefdadigheid:

Voor vragen kunt u een mail sturen naar serge.goelen@telenet.be

Advertenties