Sponsor worden

Wij laten het niet bij het louter beklimmen van de berg. Naast de geweldige sportieve uitdaging willen we ook een significante bijdrage leveren aan een goed doel.

We hebben uw steun hard nodig! Fietsen is geweldig, maar geld bij elkaar brengen voor een groep medemensen die het heel hard nodig heeft, is nog veel waardevoller. Elk bedrag is natuurlijk van harte welkom. Alle bedragen komen conform ons anti-strijkstokbeleid ten goede aan ons Ven2-4Cancer / Kom op tegen kanker fonds.

Om ook voor u als sponsor iets terug te doen stellen we sponsorpakketten samen. Al deze pakketten geven de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam en logo op onze site te vermelden. De grotere sponsors krijgen ook het recht op logo vermelding op het shirt van de door u gesponsorde rijder of team! En op plaatsing van een (of meer) door uzelf aangeleverde banners langs het parcours.

Hoofdsponsors van het evenement krijgen naast bovenstaande mogelijkheden ook nog de mogelijkheid hun bedrijfslogo op de kleding van alle deelnemers te plaatsen. Bovendien worden hoofdsponsoren vermeld op promotiemateriaal en hebben zij recht op de meest prominente plaatsen langs het parcours voor hun banners.

Contact om te sponsoren? Stuur een email naar  didier.vuylsteker@skynet.be

Wilt u weten hoe u onze actie financieel kunt steunen door een bedrag kunt overmaken naar het Kom op tegen kanker / Ven2-4cancer fonds? Kijk dan hier.

De sponsoren van vorig jaar staan in het overzicht van de sponsoren 2009.

Advertenties