C Disclaimer deelnemer

Reglement & Disclaimer voor deelnemers aan Ven2-4Cancer

Bij inschrijving verklaart de deelnemer zich akkoord met het hieronder staande reglement. Door ondertekening van dit reglement erkent de deelnemer op de hoogte te zijn van de bepalingen in dit reglement; het niet naleven van deze bepalingen kan uitsluiting door de organisatie ten gevolge hebben.

Deelname

Deelname is mogelijk voor iedere fietser die een positief medisch advies heeft ontvangen van onze artsen. Fietsers jonger dan 16 jaar mogen alleen meedoen onder verantwoordelijkheid van hun ouders/verzorgers.

Deelname aan de tocht is alleen mogelijk voor geregistreerde deelnemers. Zij zijn verplicht het stuurbord te dragen.

Met het accepteren het stuurbord verklaren de deelnemers dat zij beschikken over een deugdelijke fiets.

Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de organisatie, zijnde de stichting Ven2-4Cancer zonder daar een vergoeding voor te claimen.

Route

De route wordt niet op een afgesloten parcours gereden.

De deelnemers dienen zich te gedragen als alle andere weggebruikers en nemen geen uitzonderingspositie in.

Deelnemers respecteren overige weggebruikers, natuur en milieu. Afval wordt niet op straat gegooid, maar bewaard en in een prullenbak of container gedeponeerd.

Het gebruik van volgauto’s is verboden. Verzorging voor de fietsers dient te geschieden op parkeerplaatsen en mag het overige verkeer niet hinderen.

Veiligheid

Deelnemers waken over hun eigen veiligheid en de veiligheid van overige weggebruikers, waarbij de organisatie een beroep doet op het gezond verstand van iedereen.

Het dragen van een valhelm wordt dringend geadviseerd tijdens de beklimming. Het dragen van een valhelm wordt in elk geval verplicht gesteld tijdens de afdaling.

Het karakter van het evenement is geen wedstrijd, maar een toeristische prestatietocht.

De deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen.

Aanwijzingen en overtreding daarvan

Deelnemers moeten onverwijld de aanwijzingen van de politie en de organisatie opvolgen.

Alle verkeersregels zijn van toepassing en dienen te worden gerespecteerd. De politie zal strafrechtelijk handhaven op verkeersgevaarlijk gedrag en daartoe controles uitvoeren.

Deelnemers kunnen bij ongeoorloofd gedrag, het zich niet houden aan de verkeersregels en bij het niet opvolgen van aanwijzingen van de politie en organisatie van verdere deelname worden uitgesloten.

Bij overtreding wordt een gele dan wel rode kaart uitgedeeld door de organisatie. Bij een rode kaart wordt de deelnemer uit koers gehaald en van verdere deelname uitgesloten. Ter plekke zal het stuurbord worden ingenomen.

Aansprakelijkheid van de organisatie

De organisatie is in geen geval aansprakelijk voor ongevallen of schade dan wel verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer, hun begeleiders en supporters.

De organisatie is evenmin aansprakelijk in het onverhoopte geval dat het evenement moet worden afgelast of verplaatst.

Supporters

20.   Er mag alleen verwijderbare verf gebruikt worden op het wegdek van de D974, welke van Bedoin via de top van de Mont Ventoux naar Malaucène loopt.

21.   Het verdere reglement zoals dat voor de deelnemers geldt, is eveneens van toepassing voor de supporters.

22.  Supporters worden vriendelijk en vooral dringend verzocht om het wegverkeer in geen enkel opzicht te hinderen en zich aan de kant van de weg te bevinden.

Op dit reglement is het Belgisch recht van toepassing.

Malaucene

Datum 9 september 2010 :

Soort deelnemers :Individueel / Team (doorhalen wat niet van toepassing is)

Inschrijfnummer :

Naam :

Handtekening :

Advertenties

3 Reacties

 1. Hallo,

  Wij overwegen volgend jaar mee te doen aan dit geweldige evenement. Wat is de minimale financiele bijdrage die je als individu of als team moet leveren om mee te mogen doen?
  Graag uw reactie

  Jeroen

 2. Hallo,

  Ook ik overweeg volgend jaar mee te doen! Ik ben echter benieuwd of dezelfde fiscale regeling geldt voor sponsorbijdragen vanuit Nederland naar België? Dit is voor mij wel goed om te weten i.v.m. mogelijke grotere sponsorbijdragen.

  Groet,
  Jeroen Wolfkamp

 3. Hoi kanjers,
  Wij, Robin, Wina en ik, willen volgend jaar meedoen aan dit geweldige evenement. Wat is de minimale financiele bijdrage per individu om mee te mogen doen ?
  Graag uw reactie.
  Edwin Ooijevaar
  Noord-Holland ( Nederland ).. .. ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s