Wanno Wardenaar

Mijn opa had niet lang meer te leven: hij had lymfklier-kanker. Kort voor zijn dood sprak hij de hoop uit dat ik een medicijn zou uitvinden tegen kanker. Hij overleed op 24 april 1997.

In de zomer van 2009 ontstond het idee om voor een goed doel de Mont Ventoux te beklimmen. Een jaar eerder was ik verliefd geworden op deze mythische berg. Ik had hem van drie kanten beklommen en telkens weer was er dezelfde ervaring: bijna twee uur lang heerlijk afzien, door het oneindige bos en het kale maanlandschap, met als beloning een fantastisch uitzicht.

Het evenement Ven2-4Cancer bood de ideale gelegenheid om mijn liefde voor de Mont Ventoux te combineren met een goed doel. Al snel bleek dat meerdere collega’s enthousiast waren om mee te doen. We vormen een mooi team en zullen proberen zo veel mogelijk geld bijeen te halen voor de strijd tegen kanker. Uiteindelijk ben ik geen geneeskunde gaan studeren, noch heb ik me gericht op de genezing van kanker, maar door dit initiatief kan ik toch wat bijdragen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s