Rick van der Brink

Mijn naam is Rick van den Brink, ik ben 50 jaar en woonachtig in Lelystad. In de tijd die er naast het werken overblijft, mag ik graag sporten. Het sporten bij mij bestaat uit fietsen, mountenbike, spinning en duiken.

In 2008 ben ik door een aantal sportvrienden gevraagd om mee te doen aan de Alpe ‘d Huzes. Ik was er toen zeker niet klaar voor, maar vond het wel een geweldige uitdaging. Vanaf maart 2008 ben ik hard in training gegaan. En kreeg zo het fietsvirus te pakken.

Ik sta volledig achter dit geweldige initiatief om sportiviteit te gebruiken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar Kanker.

Ik heb vervolgens de afgelopen twee jaar deelgenomen aan de Alpe ‘d Huzes. Dit jaar lukte dit niet ivm een operatie aan mijn knie,

maar die is inmiddels hersteld. Ik wil mij dan ook graag samen met de ander teamleden van “de Drukwerkverspeiders”  inzetten om de mensen die direct of indirect met Kanker in aanraking komen te helpen. Ook voor mij geld de slogan” opgeven is geen optie” dit stimuleert mij om de 10de september minimaal 3 keer de kale berg te bedwingen.

Uw financiële bijdrage geeft mij een extra stimulans. Bij voorbaat dank voor uw gift.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s