Peter Overduin

   

Peter Overduin, 51 jaar,  27 jaar getrouwd met Karin en vader van 3 dochters. Toen mijn  vrouw Karin 33 jaar oud was kreeg zij borstkanker. De kinderen waren toen 7 en 9 jaar oud. 

Een borstamputatie volgde. Na een aantal jaren leek alles weer zoals vanouds. We hadden het leven weer opgepakt en waren er weinig meer mee bezig. Precies 10 jaar later kwam de kanker terug tussen borstvlies en longvlies. Een slechte plaats zei de dokter want het is niet operabel en niet te genezen. 

Een chemokuur volgde en sloeg gelukkig heel goed aan. Nooit gedacht dat Karin er nu nog zou zijn. Het is nu 5 jaar geleden. Met hormoonspuiten en hormoontabletten is de situatie stabiel. Al weer 5 jaar kunnen we samen nog genieten van de mooie dingen. 

Karin is ongelofelijk positief. Fietsen is mijn hobby en Karin gaat vaak mee op de route voor de verzorging. We genieten nu dubbel van alles zolang het nog kan. Vorig jaar heb ik meegedaan aan de ven24cancer met een politieteam van de politie Zuid-Holland-Zuid waar ik werkzaam ben op de afdeling Informatie en Coördinatie. Ik heb toen 2x de Mont Ventoux opgefietst. Een geweldige belevenis. 

Dit jaar, 2010, heb ik mij ook ingeschreven voor de adh6. Samen met het team De Alpenkanjers.Zie ook www.alpenkanjers.nl Ik ben ook dirigent van 4 zangkoren en heb vorig een KERST CD uitgebracht voor het doel. De CD is nog steeds te bestellen. Zie ook mijn website www.peter-overduin.nl Er komen ook benefietconcerten. Meer info volgt zodra de gegevens bekend zijn. Inmiddels ben ik ook bezig met een nieuwe instrumentale CD. Verder is het geweldig om dit jaar ook weer met een groot team van de politie Zuid Holland Zuid opnieuw naar de Mont Ventoux te gaan. 

 We hebben nu ook een eigen site. Kijk maar op www.ven2cops.nl Allemaal zeer enthousiaste mensen die zeer gemotiveerd zijn om mee te doen.  Voor mij speciaal voor Karin maar ook voor alle anderen mensen uit mijn omgeving die kanker hebben en waarvoor ik het gevoel heb: dit doe ik ook voor jou!!! 

 Peter Overduin

Advertenties

3 Reacties

 1. Beste Peter,

  Heel veel succes bij deze uitdaging en krachttoer!

 2. SUCCES!!!

 3. Peter
  we hebben jou leren kennen op de camping in Vaison la Romaine.
  Heel de groep van de ven2cops zijn echt fantastische mensen en ook de sympatie die van jullie allemaal uitging.
  Het feit dat we zelf ook 2 kinderen hebben die aan een ernstige ziekte lijden zorgde dadelijk dat er een zekere verbondenheid was.
  We vonden het dan ook een genoegen om samen met jullie die verdomde berg mogen op te rijden.
  Het ga jullie allemaal goed en nogmaals bedankt voor de fijne momenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s