Klaas Veenbaas

Voor Marijke,

Bij Marijke werd op 20 augustus borstkanker geconstateerd. Ze knokt als een echte kanjer. Ik fiets uit respect voor haar doorzettingsvermogen en lef!! De schok was enorm, toen Marijke het slechte bericht kreeg. We beseffen ons nu dat we tot die tijd altijd onbezorgd hebben geleefd.

Marijke is de strijd met open vizier aangegaan, en ze heeft de kanker overwonnen. Ze is nu bezig met de revalidatie en ook daarin is ze een kanjer..

Een collega van mij schreef deze tekst, hier gaat het natuurlijk om: Het leven van mensen met kanker hangt vaak aan een dun draadje Een draadje waaraan zij zich toch proberen vast te houden Maar wanneer er kanjers zijn die voor deze mensen iets extra’s willen doen Dan bestaat de kans dat dát dunne draadje een kabel wordt, een kabel die deze mensen meer mogelijkheden kan geven.

Vorig jaar heb ik 1 van de 4 beklimmingen met Herman gedaan. Het was zo intens, het voelt alsof we nog steeds naast elkaar rijden. De energie die Herman aan je kon geven……. Het heeft ons geholpen in de strijd die Marijke aan het voeren was. Voor Herman was het een ongelijke strijd.

Marijke gaat vanzelfsprekend met mij mee, op de bagagedrager en ook Herman, Peter Boschman Otmar en Truus.

Advertenties

Eén reactie

  1. SUCCES!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s