Jim Kassenberg

Vanaf de eerste Alpe D’HuZes is ons gezin mee als arts, deelnemer of vrijwilliger met als doel Alpe d’HuZes en daarmee de strijdt tegen kanker te steunen. Vaak hoorden we over de ziekte, in alle verhalen, maar dit was voor ons altijd op afstand. Tot het noodlot toesloeg. 3 februari 2009 hebben we afscheid moeten nemen van onze zus/schoonzus als het gevolg van longkanker.

Kanker is niet buurt, plaats of land gebonden en daarom wil ik me dit jaar inzetten voor het Ven2-4Cancer. Het is zo ongelofelijk mooi om te zien wat een dergelijk evenement los maakt. Met in Nederland Alpe d’HuZes, in België Ven2-4Cancer en Inspire2Live over de hele wereld kunnen we het met z’n allen voor elkaar krijgen.

De Mont Ventoux mag een ontzagwekkende berg zijn, en een heroïsche status hebben, de strijders en strijdsters in het gevecht tegen kanker zijn de echte helden.

Op mijn bagagedrager neem ik mijn schoonzus, en al die mensen die, veel te vroeg, zijn overleden aan kanker of aan het vechten zijn tegen kanker mee. Met de wens dat het waar mag worden dat we over 10 jaar overlijden met kanker in plaats van aan kanker.

Kanker moet de wereld uit!


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s