Jeroen Bootsma

Hallo sponsoren, vrienden en volgers van Ven2-4 Cancer,

Mijn naam is Jeroen Bootsma en ik ben ter elfder ure toegetreden tot het team Optimiz.

Het evenement spreekt mij om verschillende redenen aan:

Het doel waarvoor geld ingezameld wordt, steun ik van harte. Ik heb helaas ook in mijn directe omgeving zeer nabij meegemaakt wat de gevolgen van kanker kunnen zijn. In 2003 kreeg ik van mijn vader te horen dat hij Non Hodgekin- Lymfeklierkanker had. Wat was begonnen als een reeks vage klachten werd een serieus probleem. Momenteel kan hij er goed mee leven, maar de sluimerende aanwezigheid van de ziekte blijft voor onrust zorgen.

Met een fysieke (team) prestatie zowel voor jezelf als voor een goed doel resultaat behalen, trok mij over de streep. Ik ga graag diep tijdens een sportieve prestatie. Het motiveert me enorm om dit te doen te midden van een grote groep enthousiastelingen. Ik sta van kinds af aan op de schaats en doe dit met regelmaat sinds 2000. Dit ben ik in  2006 gaan combineren met wielrennen. Ik fiets met een vaste groep vrienden en ben lid van de Utrechtse fietsclub Ledig Erf, waarmee ik soms een cyclo rijd.

Het evenement straalt door haar kleinschaligheid én de keuze voor de Mont Ventoux een aantrekkelijke charme uit. De Mont Ventoux heeft natuurlijk zijn reputatie als verschrikkelijke berg en het lijkt mij super om daar tegenop te knallen voor een goed doel.

Ondanks het late tijdstip van instappen ben ik blij met het gastvrije onthaal door de teamleden. Onze trainingsopbouw loopt uiteen doordat ik later ben in gestapt, maar ik weet zeker dat we samen een fantastisch resultaat gaan behalen.

Jeroen

Advertenties

3 Reacties

  1. Jeroen, succes met de 3 beklimmingen. We zullen aan je denken.
    Geniet ervan, steeds wanneer je de top weer hebt bereikt, maar wees voorzichtig met de afdaling, want er gaan ook auto’s naar de top.
    Paul

  2. Papa, jij bent de stoerste Papa van de hele wereld!!!!
    Jouw Saar

  3. Jeroen, we zijn trots op je!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s