Erik Vermist

Na de prachtige ervaring van vorig jaar wil ik ook graag de tweede editie van de Ven24Cancer meehelpen tot een succes te maken. Deze keer reis ik niet in mijn eentje naar de Provence af. Enthousiast geworden door mijn verhalen hebben we een team kunnen samenstellen van de Amstelveense schaatsvereniging “ de Poelster”.

Wij hopen natuurlijk nog meer geld bijeen te brengen dan ik vorig jaar tot mijn verbazing bij elkaar wist te rijden (€ 6000). Onderzoek waar ook ter wereld zal gefinancierd moeten worden, en komt ten goede aan alle kankerpatiënten. Of het een Belgisch of Nederlands evenement is, maakt wat dat aan gaat niets uit.

De 4 beklimmingen van de Mont Ventoux op 10-9-10 geven mij genoeg gelegenheid om al de mensen te herdenken die de strijd met kanker aan moesten gaan. Dan denk ik aan mijn vader maar ook aan vrienden/vriendinnen, familie en ook aan mijn patiënten in onze fysiotherapiepraktijk die zijn overleden of vechten om te leven. Vorig jaar was in Frankrijk elke avond een indrukwekkend moment waarop een aantal deelnemers hun motivatie voor deelname met ons deelden. Op die momenten weet je absoluut waarom je aan de ven24cancer mee doet!

Vier keer de Mont Ventoux beklimmen is loodzwaar, maar alle mensen met kanker moeten een nog veel grotere prestatie leveren. Mijn moeheid zal in geen vergelijking staan met de intense moeheid die zij ervaren.

Het zou heel fijn zijn om jullie sponsoring als duwtje in de rug te voelen tijdens de beklimming!

Sponsoren (elk bedrag is welkom) is mogelijk door een bedrag over te maken op:                        rekening 1851745

t.n.v penningmeester ASV De Poelster

Amstelveen

o.v.v. Ven24Cancer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s