Erik van Ravenzwaaij

Op vrijdag 10 september ga ik met een groep schaatsvrienden van de Amstelveense schaatsvereniging De Poelster de Mont Ventoux aanvallen, Ven24cancer. Vier keer de Mont Ventoux op en af in een dag is voor mij onmogelijk. Eén keer zou mooi zijn, twee keer is fantastisch.

Een dag de Mont Ventoux aanvallen is echter niets vergeleken met het bestrijden van kanker. De aanval op de Mont Ventoux kan je plannen en je kan zelfs op de dag nog verrast worden door het weer, maar de controle ligt bij jezelf.

Dat ligt helaas wat anders dan bij het bestrijden van kanker. Een ieder heeft hier waarschijnlijk zelf wel trieste ervaring mee. Maar we kunnen wel de kansfactor vergroten door meer onderzoek en betere behandelingen. Door Ven24cancer te ondersteunen help je hieraann mee.

Ik hoop bij het verzamelen van de euro’s op de steun van mijn familie, vrienden, (oud-) collega’s en kennissen te kunnen rekenen. Alle steun is welkom, elke euro telt! Letterlijk, want er is een 100% anti-strijkstok-beleid. Zie https://ven24cancer.wordpress.com/ voor meer informatie.

Je kan een bijdrage leveren door een bedrag over te maken op bankrekening 2257518 t.n.v. Erik van Ravenzwaaij, Amstelveen o.v.v. Ven2-4cancer. Iedere euro is welkom. Ik laat je eind september weten wat de resultaten zijn.

Bedankt alvast!

Advertenties

4 Reacties

 1. Hoi Erik,

  Bij deze sponsoren wij jou voor E 1,- per klimkilometer, dus nog even afwachten wat de opbrengst wordt, it’s up to you!
  Succes en geniet ervan, vooral van de mooie uitzichten vanaf Chalet Reynard.

  Groetjes Astrid & René

 2. Hoi Erik,

  Doe je best, ik sponsor je voor E 1,- per klimkilometer.
  Succes!

  Groetjes van Adrie

 3. Hi Erik,

  Ook wij doen mee voor €1,- per klimkilometer.

  Veel succes!

  Groetjes,
  Hans en Karen

 4. Alle sponsoren hartstikke bedankt! Door twee keer naar boven te fietsen (eigenlijk drie keer). Ik heb nu toch mooi 646 euro opgehaald zover. Totaal verwacht de organisatie wel 250.000 euro op te halen. Deze worden direct besteed aan een drietal onderzoekstrajecten. Het is onderzoek naar trajecten waarvoor de medische industrie geen belangstelling heeft omdat deze vormen van kanker te weinig voorkomen (lees opleveren).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s