Eric Boekel

Stel niet uit…

Ik heb mijn opa’s nooit gekend vanwege… Twee aangetrouwde ooms hebben het gehad, een is er aan overleden. Familieleden, collega’s, vrienden en vriendinnen, ouders en kinderen van school, de buurvrouw, de vorige eigenaresse van ons huis. De lijst is lang. Als je er bij stilstaat, heeft kanker meer impact op ons leven dan we soms realiseren. De ziekte vertakt zich in heel ons bestaan.

Des te meer reden om niet uit te stellen wat we het liefste in ons leven zouden doen. Onze dromen kunnen immers morgen in duigen liggen. Een van mijn dromen is tenminste één keer een mooie berg opfietsen. Dat ga ik doen: met ons team High5 gaan we de uitdaging aan. Eén, twee, drie of vier keer: we zullen zien…

Het goede doel fietst met ons mee. Want je moet iets over hebben voor elkaar. Dat maakt het leven waardevol. Dus schroom niet en maak Ven2-4cancer een financieel succes!

Eric Boekel

Advertenties

Eén reactie

  1. Hey Eric,

    Je bent een Kanjer! Ik heb je motivatie gelezen. Helemaal Top. Je droom is meer dan dubbel zelfs triple uitgekomen. De mensen waarvoor je gefietst hebt zijn symbolisch bij je achterop mee gelift. We hebben het er tijdens de beklimming niet over gehad. We hadden het samen drukker met knokken tegen die enorme puist. Ik bedank je voor het gezelschap en het ploeteren in het zwaarste gedeelte van de klim. De zonsopgang en het uitzicht zal ik nooit vergeten.

    Je fietst vriend Edwin Verschoor van het Cabot Mets team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s