Eddy Lievens

“in september 2009 had ik een serieuze dip, zowel mentaal en fysiek zat ik eronderdoor, het fameuze “burn-out” gevoel was echt wel aanwezig. met de hulp van professionele begeleiding heb ik toen besloten om de vroegere ‘GROEN!’ slogan AGALEV (Anders Gaan Leven) effektief in praktijk om te zetten. terug aan het werk had ik toen voor mij het besluit genomen om mijn professionele carriëre terug op de rails te zetten, maar ook om, écht iets te gaan doen aan mijn fysieke conditie.

daarvoor koos ik de fiets, waarbij ik langzaam opgebouwd heb, en nu het als een lust beschouw om tochten van meer dan 150 km (soms met 2 of in beperkte groep), maar dikwijls ook helemaal alleen in mijn eigen geliefde Vlaamse Ardennen streek te ondernemen. Mede als gevolg hiervan heb ik nu een goede fysieke conditie en kon ik mijn gewicht met een 20-tal kg terugdringen tot circa 70 kg, waarbij ik mij perfect OK voel!

Bij het zien van de eerste publicaties van Philippe omtrent de Ven2-4Cancer uitdaging van vorig jaar dacht ik onmiddellijk: dit is iets voor mij, teneinde iets terug te geven aan de “fiets” die er toch voor een groot deel voor gezorgd heeft dat ik de motivatie gevonden, en surtout behouden heb, om terug op niveau te komen.

Dank ook aan BNPPF-Sec Handling die op de kar gesprongen is, en mij, via een zéér mooie sponsoring steunt in ons initiatief!

                                                                                 Eddy Lievens

Advertenties

Eén reactie

  1. Eddy,
    Hoed af omdat je deze uitdaging aanneemt. Veel succes.
    Dirk Verhaeghe.

    PS een tip: voor de 1000km van Kom op tegen kanker gaf jouw gemeente een subsidie/steun na aanvraag door de deelnemer. Betrokkene ontving €500. Doen dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s