Didier Vuylsteker

 

Voor mijn lieve vrouw An,

bedankt dat je gevochten hebt, bedankt dat we samen dit leven kunnen verder zetten.                                                                                               Toen ik verleden jaar, bij de eerste editie van Ven2.4Cancer, de derde keer de berg had overwonnen had ik mijn belofte die ik aan mijn vrouw had gedaan vervuld. Zij geloofde er in, dat ik drie keer naar boven zou rijden en al had de laatste keer veel zweet en gevloek gebracht, ik was er. Ik werd zelf overmoedig en begon aan een vierde beklimming. Die moest ik na acht km afbreken wegens het ontbreken van krachten. Dit voelde niet goed aan. Ons motto “opgeven is geen optie” in gedachten houdend gaan we dit jaar die vierde keer wel naar de top toe.

Belangrijker in het ganse opzet is onze belofte om te blijven strijden om die vreselijke ziekte “kanker” te overwinnen. Het lijkt een utopie maar aangezien “opgeven geen optie” is strijden wij verder met de middelen die we hebben: mensen verder bewust houden van de enorme strijd die door zoveel mensen geleverd wordt. We worden helaas nog dagelijks in onze omgeving met nieuwe slachtoffers geconfronteerd.

Daarom een warme oproep tot steun, stort jullie bedrag op rekeningnummer 430-0284441-28 van de Vlaamse liga tegen kanker. Voeg er aub de code 110.203.183/Didier Vuylsteker bij. Vanaf 30€ is het zelfs nog fiscaal aftrekbaar. Bedankt alvast.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s