Cabot Mets team

Cabot- Mets Team

Fijn dat u de moeite neemt om ons verhaal te lezen.

Hoe is het zover gekomen dat we met zijn allen mee doen?

Wel dit vragen we onszelf ook af!

Het begon allemaal bij collega Steven Lans, hij wilde graag een fiets team samenstellen om een mooie berg etappe mee te maken. Toen hebben we ons meteen ingeschreven voor de beklimming van de Mont Ventoux, omdat we de koppeling met een goed doel zeer aansprekend vinden. Ons team bestaat 5 collega’s werkzaam bij Cabot BV in de Botlek. Wij zijn alle 5 onervaren fietsers die het als een uitdaging zien om in 6 maanden tijd klaar te zijn voor de beklimming van de kale berg. Tot nu toe merken we dat het fietsen ons veel energie geeft. Het doel waarvoor wij fietsen geeft ons extra inspiratie daarom moet het op 10 sept 2010 gaan lukken, want opgeven is geen optie!

Doordat wij zo gepassioneerd zijn geraakt van de missie, hebben we ook een aantal vrienden enthoussiast gekregen om mee te doen. Zo stapt vriend Ron Mets vroeg uit een van zijn bedden om te trainen en heeft  Joop Buker eerst een kopje koffie nodig voordat hij begint met fietsen. Wouter Boister heeft na de marathon van Rotterdam ook hier een nieuwe uitdaging in gevonden.

Op ons werk wordt er niet alleen tijdens de lunch over de beklimming gesproken maar ook alle neven aktiviteiten van het fietsen. We fietsen als team mee in de Tour du Port in Rotterdam dit als trainings rit. Deze rit van 120 km wordt gereden naar aanleiding van de start van de Tour de France in Rotterdam, een week later. We allen gaan zo goed mogelijk voorbereid beginnen aan de beklimming en hopen op de prachtige dag voor iedereen.

Afz team Cabot-Mets

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s