Astrid Schop

Begin jaren ’90 betekende fietsen voor mij: wielrennen op topniveau. In die jaren trainde ik intensief met als doel zo goed mogelijk te presteren in wedstrijden. Nu ben ik ook in training. Maar wel voor een heel ander doel … Ven2-4Cancer. Vier keer de legendarische berg Mont Ventoux opfietsen voor een goed doel: geld bijeen fietsen voor de strijd tegen kanker.

Een normaal mens fietst natuurlijk nooit voor zijn lol 4x dezelfde berg omhoog op één dag. Zelfs ik als ‘fietsverslaafde’ niet. De reden dat ik dat tóch doe is het doel: de strijd tegen kanker. Bijna iedereen heeft er in zijn naaste omgeving wel mee te maken. De afgelopen jaren heb ook ik in mijn familie en vriendenkring de ziekte ‘kanker’ en wat het met iemand doet een aantal keren van heel dichtbij ervaren.

Wat ik aan Ven2-4Cancer ook erg belangrijk vind: 100% van het geld komt ten goede aan onderzoek op het gebied van kanker. Er blijft niets aan de strijkstok hangen!

Jouw financiële bijdrage zou voor mij een belangrijke duw in de rug zijn om op 10 september 4x die hoge berg te beklimmen: 6400 hoogtemeters, 84 km steil bergop fietsen.

Wil je geld bijdragen (iedere euro telt!) dan kan dat door een bedrag over te maken op bankrekening 5588849 t.n.v. Astrid Schop, Amstelveen, o.v.v. Ven2-4Cancer.

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Astrid Schop

Advertenties

3 Reacties

 1. Zoals besproken zullen we jullie project ondersteunen en ik wacht de info wel af om onze website op te tuigen – veel succes met de voorbereiding verder!

 2. Hoi Astrid,

  Zet hem op! Dat je het kunt heb je allang bewezen. Dat je het doet is des te beter. Ik heb 100 euro overgemaakt. Veel succes, ook voor Rob en Erik!

  groet, carel (net terug van een erg mooie driedaagse fietstour door New Hampshire, Vermont, Maine en Massachusetts met de Boston-se ‘Crack O’Dawn Riders).

 3. Hoi Astrid,

  Zoals door mij verwacht heb je de Mont Ventoux 4 keer beklommen, hartstikke goed gedaan hoor! Nu heb je wel wat rust verdiend, want 2 grote fietsevenementen in een jaar volbrengen is een hele prestatie!
  Rob en Erik, ook van harte met jullie mooie prestatie!

  Groetjes, Erwin Prakken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s