Mariska Hoogland

Mariska-Hoogland-246x369Door mee te doen aan dit evenement wil ik actieve een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Na de Alpe d’Huez op 4 juni jl. 2 maal te hebben bedwongen in het kader van de Alpe d’HuZES ga ik de uitdaging aan om samen met zusje Anita en de Alpenkanjers de Mont Ventoux te beklimmen op 9 september a.s. Als team hebben we het doel om deze kale berg in estafettevorm minstens 4 maal te beklimmen om daarmee geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

De Ven2–4Cancer is voor mij naast een ultieme sportieve uitdaging een dag die ik opdraag aan een aantal dierbare mensen. Ik herdenk hiermee mijn moeder Greet maar ook Frank, Aleida en anderen die de strijd in de afgelopen jaren hebben verloren. Ook steun ik symbolisch mijn zwager Dick en Trudy die strijden tegen kanker.

Ik hoop dat met dit evenement veel geld ingezameld wordt voor onderzoek naar kanker met als ultieme doel: een middel waarmee de kwaliteit van leven met kanker verbeterd wordt of een remedie tegen kanker!

Ik zoek nog sponsors voor dit doel; alle bedragen komen ten goed van de Vlaamse Liga tegen Kanker. Geef dus ook, alle kleine of grote giften in natura of met euro’s zijn van harte welkom.

Rekening 430-0284441-28
Vlaamse Liga tegen Kanker, Brussel
o.v.v. code 110-203-183 /Mariska hoogland
IBAN: BE37 4300 2844 4128
BIC: KREDBEBB
(kies voor betaaloptie ‘kosten delen (SHA)’ voor een kosteloze transactie binnen de EER)

Of organiseer een actie op je werk of in de sportschool om geld in te zamelen voor dit evenement. Alle steun is van harte welkom!

Ook bij dit evenement geldt dat 100% van het sponsorbedrag ook daadwerkelijk naar kankerbestrijding gaat vanwege het strikte anti-strijkstok beleid!

Tot slot: je kunt natuurlijk ook met ons mee fietsen. Kijk voor meer informatie op deze site of ga naar onze eigen site www.alpenkanjers.nl.

Ik hoop op jouw steun!

Mariska Hoogland

mariska-hoogland-team-400x2

Advertenties

2 Reacties

 1. Mariska,

  Jij en je zus ontzettend veel succes volgende week.
  Ik vind het geweldig dat jij ook deze berg weer gaat pakken.
  Schrik niet van de eerste kilometers die zijn echt heftig, de rest valt allemaal mee..

  Sterkte Edwin

 2. Hoi Mariska,

  Hebben jullie het nog leuk gehad na de beklimming…? Of zijn jullie ook vertrokken de dag erna? Ik weet het niet precies meer maar het was SUPER dat wel!!
  Volgend jaar weer?? Ons team iig wel (met een verdubbeling van leden hopen we dan maar :))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s