Dominique Geldolf

dominique-geldolf-2-246x306Droom

Ik rijd al ongeveer 25 jaar met de fiets. En als kleine gast is het altijd een droom geweest om een monument te beklimmen. Maar ieder jaar opnieuw, past dit niet of geraak ik er niet. Ieder jaar opnieuw naar de Tour de France kijken en ieder jaar opnieuw nieuwe hoop.

Werkelijkheid

Na een val bij het tennissen wordt er bij mijn petekind (toen 12 jaar oud) botkanker vastgesteld ! Haar leven stortte in, alsook van de ouders en de zusjes. Bij alle bezoeken in het kinderhospitaal altijd dezelfde emoties : kinderen (zelfs eentje van zes maand oud) die nog een leven voor hun hadden, lagen (en nu nog liggen) daar geveld door een afschuwelijke ziekte. Waarom moeten deze kinderen dat doormaken ?

Motivatie

Een monument beklimmen met de fiets, zal er misschien nooit van komen.

Een actie om een financiële steun te geven aan de kankerbestrijding zal ik misschien nooit verwezenlijken. Deze twee acties zullen apart nooit verwezenlijkt worden. Maar deze enorme challenge kunnen deze twee acties laten samengaan en daar ga ik voor…

Wat wij daar op die mythische berg zullen laten van zweet, de pijn die wij gaan vullen, zullen niets zijn met wat de kankerpatiënten dagdagelijks meemaken.

dominique-geldolf-350x300

Advertenties

Eén reactie

  1. Beste Dominique,

    Wat super dat je hebt meegedaan! Kom je volgend jaar terug om die volgende beklimmingen af te maken? Het was wel pech, dat je de eerste afdaling een Volvo tegenkwam, en de rest van de dag met je schrammen moest doorbrengen in plaats van op de fiets! Het zal toch niet te maken hebben gehad met ons gesprek over vraag 13? 😉
    Ik zie je graag eens zonder gaatjes terug!

    Vriendelijke groet,

    Marion.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s