Bart Veilbrief

Bart-veilbrief-300x200Op 6 juni 2006 was ik als deelnemer getuige van de geboorte van het fenomeen Alpe d’HuZes. 06-06-06 is een datum die in mijn geheugen staat gegrift als een bijzondere dag. We beleefden toen wat er mogelijk was als je samen een onmogelijke uitdaging aangaat. Dan kun je dus veel meer dan je denkt, boven jezelf uitstijgen. Samen emoties delen, lief en leed, wanhoop en trots, verdriet en de overwinningsroes. Dat smaakte naar meer…

Sindsdien zijn we met Alpe d’ HuZes verder gegroeid: meer geld, meer deelnemers, meer beleving. Een beweging is in gang gezet en we weten nog niet waar het eindigen zal. In die drie jaren werd veel bereikt door de inzet van ons allemaal: een groot onderzoek naar revalidatie, een hoogleraar die binnenkort van start gaat, internationale ambities: waar zal het eindigen?

Dat weet gelukkig niemand…

Wel weet ik zeker dat het vuurtje dat we hebben aangestoken nog heel lang branden zal. In Nederland en daarbuiten. Dat we al die patiënten en hun naasten die vechten tegen kanker een hart onder de riem kunnen steken. Financieel, maar vooral ook moreel. Daar doen we het voor.

En omdat ik geloof dat we in België net zoveel mooie mensen zullen tegenkomen die niet voor zichzelf maar voor een ander willen afzien wil ik ook op 9 september graag meedoen met de start van de Ven2-4Cancer. Ik ben ervan overtuigd dat dit ook weer een onvergetelijke dag wordt op de onbarmhartige flanken van de kale berg. Ik ben erbij. Jullie ook?

Steun ons initiatief en maak het onmogelijke mogelijk!

Bart Veilbrief

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s