Peter Kapitein

Peter-Kapitein-246x164Ik knok voor mijn prachtjongens

Grootvader, dat is wat ik wil worden en dat is wat ik ga worden. Ik heb een prachtige band gehad met mijn grootvader. Hij is in 1982 op 87-jarige leeftijd overleden. Ik zie geen enkele reden waarom mijn kanker mij van deze belofte zal afhouden!

Steeds meer mensen leven met kanker, omdat we steeds beter in staat zijn kanker te genezen, of omdat we mensen langer kunnen laten leven met kanker. De kwaliteit van leven met kanker wordt hiermee steeds belangrijker.

Dit is het resultaat van jaren onderzoek en behandeling. De manier om dit voort te zetten is geld bij elkaar brengen en zo efficiënt mogelijk inzetten voor verder onderzoek. Alleen dan brengen we kanker van een dodelijke naar een chronische ziekte en uiteindelijk naar een volledig te genezen ziekte. Dat is mijn doel. Eerder zal ik niet rusten.

Het is geweldig om binnen Ven2-4Cancer met zovelen te knokken en te winnen. Door onze emotie om te zetten in kracht weten we de machtloosheid die soms ontstaat bij het leven met kanker en vooral ook bij het samenleven met kanker een richting te geven. Hierdoor ontstaat de rotsvaste overtuiging dat er wel degelijk iets te doen is aan die rotziekte. Dat geloof ik niet, dat weet ik!

Ik ben er trots op en tegelijkertijd ook heel erg blij mee, dat ik zoveel mooie mensen heb ontmoet en ga ontmoeten binnen Ven2-4Cancer. Samen weten we de wind van richting te veranderen.

Peter Kapitein, Opgeven is Geen Optie!

Advertenties

Eén reactie

  1. Weer een schitterend hoogtepunt Peter…
    Zet m op en een onwijs mooie memorabele dag gewenst….

    groetjes Erwin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s