Paul van de Vin

Paul-Keutenberg-246x316Met deze uitdaging wil ik mijn bijdrage leveren om iets te doen voor die mensen die een dierbare verloren zijn of op dit moment een dierbare hebben die in gevecht is met deze ziekte. Natuurlijk rijd ik ook voor die mensen die op dit moment zelf aan het vechten zijn tegen deze ziekte. Er zijn dagelijks veel mensen betrokken bij het bestrijden van kanker en ondersteunen van patiënten. Zo zijn er veel onderzoekers die op zoek zijn naar de ultieme bestrijding van deze ziekte. Het minste wat ik dan kan doen is op deze manier financiën bij elkaar te fietsen, zodat de kankerstichting verder onderzoek kan doen en er uiteindelijk meer mensen geholpen kunnen worden.

Ik ben volop gemotiveerd en heb de nodige voorbereiding gehad om deze dag tot een succes te maken. Ondanks deze voorbereiding ben ik mezelf er wel van bewust dat het zeer zwaar zal worden om vier maal de Mont Ventoux te beklimmen. Maar dit zal in schril contrast staan tegenover het gevecht wat menig kankerpatiënt dagelijks moet leveren.

Als ik straks op 9-9-2009 die berg op rijd, kunnen jullie mij helpen om dit tot een succes te maken. Dit kunnen jullie doen door mij te sponsoren. Dit geld zal dan volledig ten goede komen aan de kankerstichting.

Alvast bedankt!

Groet, Paul van de Vin.

Advertenties

14 Reacties

 1. Ha Paul, prachtig initiatief!

  Het zal een hele opgave worden om de ‘Col du Mort’ maar liefst vier keer te beklimmen.

  Zet ‘m op!!

  Thijs Slegers

 2. Ha Paulus!

  Echt super dat je dit gaat doen!! Uiteraard staan Mars en ik helemaal achter je. Zullen eens ff gaan bekijken wat ons sponsorbedrag gaat worden, want dat we je (en het kankerfonds) gaan sponsoren, is natuurlijk logisch!

  Succes met de voorbereidingen

  liefs Manon en Marcel

 3. Ha die Paul,
  (Daarom was je natuurlijk aan het afvallen?!?!om lichter de berg op te kunnen?grapje).
  WAUW!! wat een geweldig goede inzet voor de vele mensen die met deze ziekte te kampen hebben. Ik heb onlangs(kerstavond 2008) een neef ‘Luuk’ van 18 jaar verloren aan leukemie.Heel pijnlijk, een enorme lijdensweg met uiteindelijk het verlies van zo een jonge man in de bloei van zijn leven.
  In Veldhoven was er een paar maanden terug”Lopen voor hoop” lopen voor mensen met kanker en er liepen mensen die de ziekte kanker hebben, en hebben overleefd mee. ERg indrukwekkend. Ik wens je veel succes en ik volg je met via deze site.
  Lieve groet Anja.

 4. Paulus,

  Goed bezig kerel !!!!
  Als ik de eerste vijfhonderd meter kop moet trekken dan hoor ik het wel he ?
  Ik ga zeker sponsoren zet hem op en succes.

  Groeten Mooie mario en mijn lover natuurlijk.

 5. Mr dopdobbelina, wat een topper bende gij toch. Ik maar slapjes achter mune pc zitten en jij als une gek trappen vur een goe doel. Diep respect! gr aan je meissie

  PS Sponsoring is on his way!

  Mzzl

 6. Ha die Paul,

  Goeie aktie!! Heb vorige week de beklimming op tv zitten bekijken en ik werd er al moe van….

  Zoals je weet zitten wij midden in die klote ziekte met ons pa en natuurlijk met die kleine Lotte van Martijn en Anouk dus realiseer ik me des te meer dat er nog veel werk aan de winkel is. Onze zegen heb je en natuurlijk gaan wij een gift doen voor het fonds!!

  Gegroet,
  Francois en de rest van de club

 7. Hee P,
  Geweldig plan.
  Natuurlijk gaan we jou steunen.
  Succes met de voorbereidingen.

  Sandra, Sam, Pim & Hans

 8. Hee Paul,

  Heel mooi initiatief en enorm knappe prestatie als je die 4 keer haalt maar daar ga ik vanuit! Tijdens onze hoogte stage vorig jaar in Bardonecchia heb ik geprobeerd om je te leren hoe je in de bergen het maximale uit je lichaam kan halen. Dat jij die technieken vervolgens op 1500 meter toepast in de kroeg weet ik niet of dat je gaat helpen bij deze uitdaging…

  Bonne courage!!

  Stephanie & Job

 9. hey paul,

  Super initiatief!!
  Heel veel succes, ga het zeker volgen en sponsoren uiteraard!

  groet Esther

 10. Dag Paul,

  Accepteert die belgische bank ook zwitserse frankskes 🙂 Heb ondertussen een bedrag op die rekening gestort m.v.v. jouw naam.
  Het is voor een goed doel en waardeer het zeer, dat je het combineert met deze enorme sportieve uitdaging. Dat zal een heils karwei worden. Wens je heel veel succes.

  Groeten van den Tiel

 11. Paul,

  Alles succes met de 9de!
  Ook wij zullen het goede doel sponsoren.
  Denk onderweg maar aan onze Lotte, hoe sterk zij was in het AMC bij de vele onderzoeken en operaties, dat geeft jou ook extra energie om het te halen.

  Groeten.
  Martijn, Anouk, Job & LOTTE

 12. Paulus,

  Zaterdag was je er helemaal klaar voor dus wij zijn er van overtuigd dat je deze enorme klim gaat halen (4x)!
  We zullen voor je duimen!
  Centjes zijn overgemaakt en laten we hopen dat ze met het geld weer goede ontwikkelingen doen voor deze enorm vreselijke ziekte waar helaas te veel mensen mee te maken hebben en krijgen.

  Zet hem op!
  Martijn en Briegit

 13. Lieve Paul,
  Fantastische dat je dit gaat doen!!! Slaap lekker en heel veel succes morgen!!!
  We zijn heel benieuwd!!!
  liefs Frank en Julia

 14. He grote geweldenaar,

  Hoor zojuist dat het je is gelukt om 4 keer die gruwelijke zware tocht te doorstaan!!! Natuurlijk twijfelde daar niemand maar blijft het blijft echt een mega prestatie die niet veel mensen jou na doen!!Hoop dat je een mooi bedrag hebt binnen gehaald voor het kankerfonds.

  Gr,

  Francois

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s