Erik Vermist

erik-vermist-246x355Natuurlijk had ik al van Alpe d’HuZes gehoord, maar ineens werd ik van verschillende kanten ermee geconfronteerd. Ook in onze fysiotherapiepraktijk (fysiotherapie Jeanne d’Arclaan in Amstelveen) kwam bijvoorbeeld iemand die klaar gestoomd moest worden voor zijn Alpe d’HuZes. Toch maar even op de site gekeken en eigenlijk meteen enthousiast. Elke beklimming werd door sommige deelnemers opgedragen aan dierbare overledene. Ik kreeg kippenvel bij het lezen van de verslagen… Alleen kwam voor mij de datum niet goed uit. Op de Alpe d’HuZes-site zag ik dat er ook een Mont Ventoux variant georganiseerd zou worden! Of het een Belgisch of Nederlands evenement is maakt niets uit. Onderzoek waar ook ter wereld zal gefinancierd moeten worden, en komt ten goede aan alle kankerpatiënten. Als je ziet dat  Alpe d’HuZes ondertussen 5 miljoen bijeen weet te brengen, wil ik graag mijn zuiderburen helpen de Ven24cancer ook tot zo’n succesnummer te maken.

De 4 beklimmingen van de Mont Ventoux op 9-9-9 zullen mij genoeg gelegenheid geven om al de mensen te herdenken die de strijd met kanker aan moesten gaan. Dan denk ik aan mijn vader (8-8-9) maar ook aan mijn patiënten en vrienden die zijn overleden of vechten om te leven.

Vier keer de Mont Ventoux beklimmen is loodzwaar, maar alle mensen met kanker moeten een nog veel grotere prestatie leveren. Mijn moeheid zal in geen vergelijking staan met de intense moeheid die zij ervaren.

Het zou heel fijn zijn om jullie sponsoring als duwtje in de rug te voelen tijdens de beklimming!

Voor donaties:

Rekening 430-0284441-28
Vlaamse Liga tegen Kanker, Brussel
o.v.v. code 110-203-183 / Erik Vermist
IBAN: BE37 4300 2844 4128
BIC: KREDBEBB
(kies voor betaaloptie ‘kosten delen (SHA)’ voor een kosteloze transactie binnen de EER)

Hartelijk dank!

krantenknipsel erik vermist

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s