Team Millieudienst Ijmond

nieuwsbrief ven2 juni 2011 millieudienst

website

Advertenties

5 Reacties

 1. Ook dit jaar ga ik mij weer met een team inzetten voor een goed doel. Vorig jaar reden we met het team van Milieudienst IJmond (8 personen) 30x de Alpe d’Huez op om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar gaan we met 11 zotten weer zoiets doen. In september gaan we proberen om zo vaak mogelijk de Mont Ventoux op te rijden voor het Belgische zusje van Alpe d’HuZes (Ven2-4Cancer). Beide initiatieven opereren onder de internationale organisatie Inspire 2 Life. Ook hier geldt dus weer dat 100% van alle donaties wordt gebruikt voor kankeronderzoek. Met deze brief houden we onze donateurs, degenen die nog een bijdrage willen leveren en andere betrokkenen op de hoogte van alle ontwikkelingen van ons team. Ook kan je daarvoor onze website http://www.steunmijbergop.nl bezoeken. Uiteraard wordt elke bijdrage op prijs gesteld.

 2. Vorige bericht is het bericht dat IK stuurde naar potentiële sponsors. Uiteraard moet de eerste zin zijn: “Ook dit jaar gaan WIJ ons weer inzetten voor een goed doel.”

 3. Hoe is het (bijna) een week later met jullie brokkenpiloot?
  Wij waren zo verrast toen we hem zaterdag zagen, dat we even willen informeren hoor 😉
  Groetjes namens Team UTS

 4. Hi Fiona,

  Het gaat weer stukken beter met mij, de brokkenpiloot :-). Gelukkig alleen maar schaafwonden en een flinke kneuzing. Maar het was de moeite waard. De gevolgen helen aardig snel en je ziet er bijna niets meer van. En de mooie herinnering blijft.
  Hoe is het jullie vergaan op de dag van de beklimming?

 5. Hi Jeroen,

  Goh het is dat ik, nadat ik vanavond wederom verslag heb gedaan over het event, toevallig even kijk….. Die site ook…..
  Bij jullie team ontbreekt zelfs jouw persoonlijke pagina, of ben jij er op het laatste moment bij gekomen?
  Nouja, veel belangrijker is dat ik blij ben om te lezen dat het goed met je gaat 🙂 Ik maakte mij op de BBQ wel een klein beetje zorgen om je, al vertelde je met humor over je val 😉
  In mijn beleving waren jullie die geweldige supporters die in de laatste bocht van de 2e beklimming stonden. En om jou dan zo terug te zien op de BBQ was even omschakelen hoor…..
  De ambulance reed nog geen 10min na onze aankomst beneden omhoog dus dat had je dan snel voor elkaar brokkenpiloot 😉
  Ben je al wel weer aan het werk of moet je nog rustig aan doen?

  Over de beklimming(en), die hebben mijn verwachtingen echt overstegen!
  Het is inderdaad een mooie (en bijzondere) herinnering.
  Bijna iedereen van ons team heeft ook z’n doel bereikt.
  Wel hadden wij (helaas) een zieke, die gelukkig met veel steun van zijn vrouw en dochtertje toch 2 (van de geplande 4) beklimmingen heeft kunnen volbrengen, heel knap!
  Daarentegen kon ik mijn geluk niet op met twee beklimmingen, terwijl er 1 op de planning stond. Ik zat er lekker in en dat gevoel bleef lang aanwezig, dwz voldoende voor 2x top ;-).
  Inmiddels heb ik mij zelfs al een beetje laten uitdagen door Nico (UTS-teamgenoot) om volgend jaar voor 3 beklimmingen te gaan. Ja leuk! En toch heb ik mezelf beloofd dat hij eind dit jaar pas een definitief antwoord krijgt, dan zal de euforie van deze editie vast wel iets gezakt zijn 😉
  En jullie? Zijn jullie doelen behaald? Jullie hadden in ieder geval goede energie om mede-deelnemers aan te moedigen, dat is ook een dankbaar doel 🙂 Dus volgend jaar weer? Trouwens, leuke site hebben jullie. Jullie zijn ook echt een fietsclubje, of niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s