Evaluatie ven2-4cancer 2011: the results are…

We hebben veel evaluaties ontvangen, waarvoor onze dank. Jullie mening helpt ons bij het verder uitbouwen van de organisatie.
Over het algemeen was iedereen heel tevreden over het verloop van deze derde editie. We kregen lovende woorden, maar ook gefundeerde opbouwende kritieken.
Deze positieve benaderingen van de minpuntjes én jullie suggesties zijn voor ons nuttig om het volgend jaar nog beter te doen.

Kleinschalig
Jullie willen duidelijk het behoud van de kleinschaligheid van het evenement. We kunnen nu al iedereen gerust stellen, 500 fietsers wordt zeker het maximum. ‘Kleinschalig’wil uiteraard niet zeggen dat we de geïnde fondsen ook beperkt houden, daar is ‘thé sky thé limit’.

Veilig
Nogal wat deelnemers maken er ons attent op dat sommigen de veiligheidsvoorschriften niet zo nauw nemen. Veiligheid is één van de prioriteiten bij het organiseren van ons evenement. We zullen hier tijdens de vierde editie nog meer aandacht aan besteden.

Website.
Voor het eind van dit jaar willen we graag een volledig vernieuwde website presenteren. We werken aan het automatiseren van de inschrijvingen, het bestellen van kledij, het storten van giften en sponsorgelden,…. om die reden kan u nu nog niet inschrijven voor de vierde editie; we zoeken wel naar een tussenoplossing voor wie al zeker wil zijn van zijn of haar deelname. Wie in het verleden reeds deelnam heeft voorrang.

Programma
Het programma op woensdag en donderdag zal herschreven worden.

Informatie
Alle nuttige info zal jullie via de site, mondeling en op een flyer worden meegedeeld.

Café
We willen het “Time to talk” café nog beter tot zijn recht laten komen.

Helemaal in de lijn van verwachtingen en verzoeken zullen we in de komende weken via de site van tijd tot tijd nieuwtjes plaatsen, maar ook starten met een maandelijkse nieuwsbrief.
De eerste uitgave volgt half november.

Nogmaals dank en tot binnenkort.
Het kernbestuur Ven2-4Cancer

Advertenties

Eén reactie

  1. Ik lees: “we zoeken wel naar een tussenoplossing voor wie al zeker wil zijn van zijn of haar deelname.”

    Is deze tussenoplossing er al. Samen met een vriendin die dringend een doel nodig heeft om te revalideren van een knie-operatie zouden we graag deelnemen.

    Zonnige groet,
    Margriet Ravensbergen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s