Inschrijven voor de derde editie. NU DOEN


We zijn meer dan halfweg in ons beoogde aantal deelnemers. Het wordt nu echter stilletjes tijd om de enige goede beslissing te nemen en een mail te sturen naar: deelnemerscoordinatie-ven2.4cancer2011@skynet.be

Wat willen we van jullie weten en wat gebeurt er na je aanmelding?

 1. Individuele deelnemers vermelden naam en persoonlijke gegevens.(adres, emailadres en telefoonnummer)
 2. Teams: naam  en persoonlijke gegevens (adres, emailadres en telefoonnummer) van de teamcaptain en het aantal personen waaruit het team bestaat. Namen mogen later ingevuld worden.
 3. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding binnen de 10 dagen.
 4. in de loop van de maand januari ontvangen jullie via mail een deelnemers brochure waarin alle volgende stappen worden uitgelegd
 5. Deelname is pas geldig na betaling van de inschrijvingsgelden (125€/deelnemer, meer info in brochure, want NIEUW rekeningnummer).
 6. Eventuele stortingen van sponsorgelden kan, mag vanaf 1 januari 2011(nieuw boekjaar).

We leggen de grens op 500 deelnemers (volgorde van binnenkomst mails  telt) en deelnemers aan de vorige edities die hun voorwaarden vervulden krijgen voorrang.

Vertrekpunt blijft Malaucene en we behouden het parcours zoals in 2010 zijnde Malaucene naar top, afdalen naar Bedoin, tweede beklimming Bedoin naar top. Beklimming drie en vier vanuit Malaucene.

Verdere details over het event moeten uiteraard nog uitgewerkt worden, en daarvoor zullen de hints en suggesties die uit de evaluatie naar voor kwamen een grote hulp zijn.


Advertenties

Eén reactie

 1. geachte,
  Ik heb mij ingeschreven maar tot op heden niets vernomen. Ik moet toch wachten op uw bevestiging alvorens ik betaal? graag een reactie zodat ik kan overgaan tot uitvoering plan om sponsoren te werven. En slaapplaats te boeken. . Etc.
  Succes met de organisatie!
  Team Hope Jeroen poppelaars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s