Wijn 4 Cancer

De Mont Ventoux is ons terrein in de strijd tegen kanker op vele vlakken: de ‘fiets’berg is omgeven door wijngaarden met een kalkachtige bodem.

Dat zorgt voor lekkere wijnen en dat zullen we geweten hebben. De wijn die ook tijdens onze bbq op 11 september zal aangeboden worden is binnenkort in het land !  De primeur valt tijdens onze deelnemersbijeenkomst van 20 juni.

Van het leven kunnen genieten, daar gaan we voor. En dat zal prima kunnen met 3 wijnen die we aanbieden, waarvan de opbrengst uiteraard bestemd is voor Kom Op: Leverancier: domaine Lucien Tramier uit Jonquières nabij Orange, opgericht in 1912.

– Vin de Pays de la Principauté d’Orange 2009 rosé, perfect bij een zomers aperitief of in combinatie met charcuterie : 7 Eur

– Côtes-du-Rhône ‘Cuvée Pécoulette’ 2008 rood, rijke aroma’s op soepele tanines : 8 Eur

– Côtes-du-Rhône Villages ‘Plan de Dieu’ 2008 rood, mooi evenwicht tussen kracht, rondheid in de mond en complexiteit  9 Eur

Speciaal voor ons event werd een heel herkenbaar etiket ontwikkeld, zodat je ook na 10 september een blijvende herinnering hebt aan die wel heel speciale dag.

Bestellen kan gewoon via mail aan phil.liephout@gmail.com

Wij zullen alvast een voorraadje mee hebben aanstaande zondag 20/06/10.

Om praktische redenen vragen we je om contant te betalen bij afname. Anders is het voor ons niet bij te houden van wie we nog geld tegoed hebben.

Santé !


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s