Stand van zaken

Kledij:

Na studie van verschillende offertes is er uiteindelijk gekozen voor dezelfde fabrikant als vorig jaar: namelijk Forte. De coördinatie zal gebeuren door Serge Goelen (serge.goelen@telenet.be).

Gelieve echter nog even te wachten met het doorgeven van de maten, info sponsors, eventuele bijbestellingen e.d. Binnenkort stellen we een bestelformulier ter beschikking op onze site. Onze vriend Leo Van de Velde is momenteel bezig met het ontwerp. Van zodra dit klaar is komt het ook op de site. Voor wie niet kan wachten om kledij te bestellen zijn er nog enkele exemplaren van de editie 2009 te verkrijgen.

Website / Deelnemers 2010:

Zoals u  kan zien komen de deelnemers voor 2010 ook stelselmatig op de site. Tot op heden staat iedereen erop die zijn inschrijvinggeld betaald heeft. Betalinggegevens verwerkt tot 20/3/10 ! Momenteel zijn we bezig met de motivatie van de deelnemers erbij te plaatsen + de foto. Als u die info nog niet aangeleverd heeft mag u die doormailen naar Serge Goelen (serge.goelen@telenet.be) .

Deelnemers of teams die een eigen site hebben kunnen deze link ook aan Serge doorgeven en dan wordt die ook op de site geplaatst. Momenteel zitten we reeds aan 175 fietsers die zich aangemeld hebben om deel te nemen op 10/9/10 !

Merchandising:

Wie nog flyers (NL/FR/EN) of posters(NL/FR)  wil om onze goede zaak te promoten kan deze gratis bestellen door een mail te sturen naar ven2-4cancer2010@telenet.beTip : steek bij de brieven die je stuurt naar sponsors een flyertje bij, een beeld zegt meer dan 1.000 woorden! Het prachtige boek over de 1ste editie kan je natuurlijk ook nog steeds bekomen voor 20€ !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s