In memoriam: Herman Houweling

Vandaag bereikte ons het droeve bericht dat Herman Houweling gisterenavond in het bijzijn van zijn familie is overleden. Een idee waar we maar moeilijk aan zullen wennen.

Herman heeft bijna drie jaar op een onvergetelijk wijze tegen kanker gestreden. Een oneerlijk gevecht, dat wist hij vanaf het begin. Maar desondanks stond hij als geen ander voor ons motto ‘Opgeven is geen optie!’.

Herman’s deelname aan Ven2-4Cancer was voor hem en voor ons een hoogtepunt. Al ernstig ziek fietste hij tegen alle verwachtingen in twee keer de Mont Ventoux op. Hij heeft het evenement mede kleur gegeven en ons allemaal ongelofelijk geïnspireerd.

Helaas ging het daarna snel bergafwaarts met Herman’s gezondheid. Desalniettemin heeft hij onze missie ‘Goed, Gelukkig en Gezond leven met Kanker’ tot het eind toe in zijn hart gedragen. Gisteren is hij in aanwezigheid van zijn naasten heengegaan.

In Herman verliezen we een groot mens. Een kanjer zoals er maar weinig zijn. We wensen zijn familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Wij dragen Herman in ons hart.

Hermans Alpe d’HuZes team, BIG Challenge 2010, heeft op haar website een condoleanceregister geopend. Hier kunnen mensen een bericht achterlaten om hun medeleven te betuigen. Kijk op: www.bigchallenge2010.nl

Team Ven2-4Cancer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s