SMS actie Belgacom ter ondersteuning Ven2-4Cancer

Ven2-4Cancer deelnemer Didier Vuylsteker organiseert woensdag 2 en donderdag 3 september een SMS actie ter ondersteuning van Ven2-4Cancer.

Op woensdag 2 september zal een team van Belgacom medewerkers in Veurne (markt) starten met het uitdelen van flyers en mensen warm maken om een SMS te sturen. Vervolgens rijden ze met een Go-cart (4-zit) naar de kust via Nieuwpoort, Westende, Middelkerke naar Oostende (30 km) om onderweg ook aan fondsenwerving te doen.

belgacom-shop-team-350x233

Na een overnachten in Bredene (Kamphuis) zal op donderdag 3 september de marktdag van Oostende bezocht worden, waarna  men van Bredene via de kustlijn naar Knokke (32 km) doorreist met fondsenwerving en sensibilisering gedurende de hele rit. Er zullen onderweg ook Ven2-4Cancer bidons verkocht worden.

Alle Proximus klanten kunnen van  26 augustus tot en met 04 september een SMS sturen naar 4747. Ieder bericht kost 1€ die integraal doorgestort wordt naar Kom op tegen Kanker.

4747 sms

(Klik op foto voor vergroting)

Advertenties

Eén reactie

  1. Dag beste mensen,

    Als collega van didier bij de vriendenkring der Flandriens (www.crvv.be) ben ik trots op zijn courage en zijn initiatief.
    Mijn moeder, moeder van 7 zonen, is enkele jaren geleden op hoge leeftijd vrij onverwacht en snel aan kanker overleden. Vandaar mijn extra betrokkenheid bij hetgeen Didier doet.
    Hups, Didier, hups!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s