Eddy Merckx signeert boeken

eddy-merckx-en-jeroen-v-lieropAfgelopen weekend zijn we op bezoek geweest bij Eddy Merckx. De beste wielrenner aller tijden draagt ons initiatief een warm hart toe en was dan ook graag bereid Ven2-4Cancer  te steunen door enkele exemplaren van het boek over de Mont Ventoux “De Kale Berg – op en over de Mont Ventoux” te signeren. ‘De kanibaal’  heeft zelf meermaals zware beproevingen op de Ventoux doorstaan en is de enige Belg die er ooit een Tour de France etappe won. Dat was in de tour van 1970, toen hij ook als winnaar in Parijs aankwam met 12 minuten en 41 seconden voorsprong op nummer twee Joop Zoetemelk.

De door Merckx gesigneerde boeken zal voor het goede doel worden verkocht. Geinteresseerd in een uniek exemplaar van dit standaardwerk over de Mont Ventoux, gesigneerd door de grote meester zelf? Kijk dan in onze webshop of doe meteen een bod door een mail te sturen naar Jeroen van Lierop.

Merckx heeft nog een aantal andere items voor ons gesigneerd, maar dat houden we nog even geheim!

merckx-en-van-lierop-2

Als dank bood Ven2-4Cancer voorzitter Jeroen van Lierop Merckx de eerste fles Ven2-4Cancer wijn aan. Deze wijn wordt geproduceerd door het domein La Marotte nabij Carpentras in Frankrijk en draagt ons eigen Ven2-4Cancer etiket zal tijdens de week van 9 september in Frankrijk geschonken en verkocht worden. Daarna is de wijn ook beschikbaar in onze webshop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s