Medische begeleiding

Deelnemen aan steunebrinkVen2-4Cancer is een grote fysieke inspanning. En we willen natuurlijk geen ongelukken.

Daarom dienen alle deelnemers een Lausanne vragenlijst te beantwoorden. Deze lijsten worden gecontroleerd door Mirjam Steunebrink:

“Ik heb als sportarts-io in Leidschendam reeds 3 jaar de sportmedische begeleiding gedaan van Alpe Dhuzes en vind het superleuk om dit nu op de achtergrond te doen voor Ven 2-4 Cancer. Zelf ben ik fanatiek duursporter, met name hardlopen en wielrennen zijn mijn grote passies! Om de combinatie van eigen sportliefde en werk in te zetten voor een goed doel is natuurlijk geweldig en op deze manier wil ik dan ook dit geweldige initiatief steunen!”

 Verder zullen er tijdens Ven2-4Cancer diverse fysiotherapeuten van TRIAS fysiotherapie aanwezig zijn om de renners te begeleiden.

Voor deelnemers die zich vooraf willen laten keuren is er in Nederlander de mogelijkheid dat op een Ven2-4Cancer vriendelijke manier te doen. Een deel van de vergoeding hiervoor komt ten goede aan Ven2-4cancer.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander Askamp. Voor Belgie zijn we met een soortgelijke mogelijkheid bezig. Ook hiervoor kun je contact opnemen met Sander.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s